Close

7 november 2018

Voorzitter met liefde voor kaas gezocht!

Rich Tiggeler

Na heel wat jaren aan het roer te hebben gestaan van #clubcaas draagt Rich Tiggeler zijn functie als voorzitter over. Rich is sinds de oprichting betrokken bij de club en kijkt terug op een fijne periode. “Ons doel is IT, tech en de creatieve sector op de kaart zetten. Dat is in samenwerking met diverse leden en sponsors goed gelukt. De vereniging bloeit, we organiseren ieder jaar leuke events, werkbezoeken en gezellige borrels. Ervaringen en opdrachten worden als vanzelfsprekend gedeeld en de regio doet daardoor meer en beter zaken. Daarmee trekken we nog steeds nieuwe leden aan. Ik geef met vertrouwen het stokje over aan een nieuwe voorzitter.”

Sinds 2014 zet Rich zich in voor de politiek. Het afgelopen jaar is Rich, na een succesvolle campagne herkozen tot raadslid. Ook in die rol zet hij zich in voor lokale ondernemers en een beter ondernemersklimaat in Alkmaar en omstreken. De combinatie van raadslid, ondernemer én voorzitter van een lokaal ondernemersnetwerk, kan verwarrend lijken voor inwoners en ondernemers. Dat is niet de bedoeling. Mede daarom is het tijd voor een frisse wind bij #clubcaas.

Wie die nieuwe voorzitter is, kan het bestuur nog niet bekendmaken, wel dat er al gesprekken lopen met uitstekende kandidaten. Rich Tiggeler blijft betrokken bij de vereniging en neemt begin 2019 afscheid.