Close

15 augustus 2018

Verhalen van #clubcaasleden; Nancey Mol een verhuurspecialist vol goede ideeën 

Niet alleen netwerken, maar samen brainstormen, leuke ideeën bedenken en er voor gaan. Dat zoekt Nancey Mol in #clubcaas. Ze draait al heel wat jaren mee in de verhuur en bemiddeling van woningen. Eerder deed ze dit voor grote corporaties en sinds 2013 voor zichzelf.

Betere dienstverlening door samenwerking

Haar bedrijf bestaat al 5 jaar en jaarlijks verhuurt ze rond de 50 woningen. “Het wisselt nog wel eens, de ene huurder woont er een paar maanden en een ander blijft jaren zitten.” Samenwerken en expertise delen zijn termen die goed bij Nancey passen. Naast haar eigen bedrijf heeft ze ook een bedrijf met twee andere collega’s, die een andere focus hebben. “We doen niet precies hetzelfde, maar kunnen daardoor juist goed samenwerken. Onze dienstverlening is nog breder, als een klus bij mij binnenkomt die niet goed past dan heb ik een kundige collega achter de hand.”

Noord-Holland Noord

Nancey werkt vanuit Alkmaar maar haar werkgebied zit in heel Noord-Holland Noord. Naast de verhuur van woningen werkt ze op freelance basis bij een corporatie. Ze is een expert op het gebied van verhuur waarbij huurrecht een belangrijke rol speelt: “Ik versta mijn vak. In het verleden zijn er veel verkoopmakelaars geweest die verhuurden. Vaak was dit geen keuze maar meer noodzaak door de crisis. In hun opleiding is huurrecht een onderschikt onderwerp. Ik ben gespecialiseerd in dit onderwerp. Het enige wat hetzelfde is bij verkoop en verhuur, is de bezichtiging. Als mensen bij mij komen kunnen ze er vanuit gaan dat ik alles op de gaten houd op de huurmarkt, in wet- en regelgeving.”

Verliefd op Alkmaar

Ondanks dat ze uit Amsterdam komt is Nancey helemaal verliefd op Alkmaar. “Als ik stadsgids zou zijn, dan was ik nu overboekt. Ik ben zo ontzettend enthousiast over Alkmaar en wil er het liefst heel veel over vertellen.” Ze komt al lang in de regio, sinds haar vierde komt ze al in Dirkshorn waar haar ouders een vakantiehuisje hadden.

Netwerken en ideeën delen

Nancey hoopt vooral veel samen te kunnen werken. “Ik heb heel veel ideeën maar vaak valt het helemaal niet binnen mijn expertise of werkgebied, ik hoop binnen #clubcaas een fijne netwerkclub op te kunnen bouwen. Zodat ik een club met mensen om mij heen heb die deze ideeën wel kunnen oppakken of waar ik mee kan samenwerken. Ik vind het geen probleem om mijn idee weg te geven, als iemand anders daar wat mee kan.”