Close

12 februari 2019

Tom Teeling; Specialist in websites

Mijn naam is Tom Teeling en ben onlangs lid geworden van #clubcaas. Ik ben 26 jaar oud en woonachtig in Schagen. Met mijn vriendin heb ik onlangs een nieuwbouw woning gekocht hier gaan ze in maart mee beginnen. Verder ben ik iemand die bruist van de energie, ideeën, creativiteit en ik hou van een uitdaging.

Momenteel ben ik werkzaam bij Specialist in Websites als Commercieel manager. Wij als Specialist in Websites ontwikkelen dagelijks Webshops, Websites, klantportalen en systemen. Ik ben eindverantwoordelijke voor Specialist in Websites en ben dus eigenlijk een beetje aan het ondernemen. Hier krijg ik veel energie van omdat ik het geweldig vind om te zien hoe wij als bedrijf groeien en leren. Ook vind ik het gaaf dat ik door mijn werk te doen ondernemers en organisaties verder kan helpen. Hierin staat resultaat, innoveren en verbinding voor mij centraal. Naast mijn werk studeer ik bedrijfskunde omdat ik niet iemand ben die stil zit en graag door ontwikkelt.

Hiermee denk ik ook een mooie bijdrage te kunnen leveren aan #clubcaas. Ik wil me dan ook graag bezig houden met het online vlak binnen #clubcaas en vind het ook gaaf om hier over te sparren met anderen. Mochten jullie is een uitdaging hebben op online gebied of met een idee zitten wat nog niet bestaat spreek me dan ook vooral aan!

Ik kijk er naar uit iedereen te ontmoeten en wellicht tot snel!