Close

18 augustus 2018

Rick Kraakman – BDO

Mijn naam is Rick Kraakman. Als penningmeester van #clubcaas sinds juli 2018 stel ik mij graag aan jullie voor. Ik ben 35 jaar, sinds kort woonachtig in Heerhugowaard  samen met mijn vriendin Lisette en sinds 2008  werkzaam bij BDO Accountants & Adviseurs Alkmaar in de functie van senior financieel analist. In mijn vrije tijd breng ik graag tijd door met mijn 1,5 jaar oude dochter Milou (de tweede dochter is onderweg) en tennis en golf ik graag.

Als toekomstig accountant bij BDO Accountants & Adviseurs ga ik met veel plezier aan de slag als penningmeester van Club Caas. In deze hoedanigheid draag ik zorg voor de gehele boekhouding en verdere financiële vraagstukken.

In de techwereld gaan de ontwikkelingen harder dan in welke sector ook. Nieuwe technologieën zetten bestaande businessmodellen op hun kop. Dit wordt door veel bedrijven als een bedreiging ervaren. Bij BDO kijken we liever naar de mogelijkheden die het biedt. Want nieuwe technologieën maken het verschil in de markt en kansen doen zich tegenwoordig sneller voor dan ooit. BDO helpt ondernemers die het beter, slimmer en innovatiever willen doen dan ook graag om voorop te blijven lopen. We laten ondernemers met een frisse blik naar hun business kijken en sparren regelmatig over de strategie van het bedrijf, de ontwikkelingen in de markt en de mogelijkheden die dat biedt. Daardoor creëren we gezamenlijk nieuwe perspectieven en een beter rendement.

BDO verleent vanuit 25 vestigingen in heel Nederland en met ruim 2.500 professionals diensten op het gebied van accountancy, belastingadvies en advisory. Daarnaast maken wij als zelfstandige organisatie deel uit van het wereldwijde BDO-netwerk in 162 landen.

Heb je zin in een vrijblijvend gesprek of wil je weten welke nieuwe perspectieven BDO jou kan bieden, stuur mij dan een bericht. Ik breng je graag in contact met mijn collega’s.

Groet,

Rick Kraakman

Senior Financieel Analist

Tel: +31 (0)72 5183014

GSM: +31(0)6 55875822

rick.kraakman@bdo.nl