Close

3 december 2018

Rabobank en #clubcaas slaan handen ineen

Nog drie volle jaren voegen Rabobank Alkmaar e.o. en ondernemersnetwerk #clubcaas aan hun samenwerking toe. De partijen kijken terug op een succesvolle periode, waarbij ze samen geslaagde events en bijeenkomsten organiseerden. Rabobank Alkmaar e.o. ondersteunt #clubcaas met een jaarlijkse sponsorbijdrage, daarnaast gaan de partijen samen weer een aantal evenementen organiseren.” 

“We zijn er trots op dat Rabobank Alkmaar e.o. ons wil blijven steunen met niet alleen een financiële bijdrage, maar ook tijdens verschillende events. Zowel Rabobank Alkmaar e.o. als #clubcaas willen de Alkmaarse ondernemers ondersteunen en in de spotlight zetten. Dankzij deze samenwerking kunnen we dat nog beter doen”, aldus #clubcaas-voorzitter Rich Tiggeler.

Rabobank en #clubcaas organiseerden de afgelopen jaren al een aantal succesvolle activiteiten. Zo was het Future Shopping Event in 2017 uitverkocht en staat dit event begin 2019 weer op de planning. Olaf Dannijs, Accountmanager MKB van Rabobank Alkmaar e.o., onderstreept het belang van samenwerking: “We zijn een bank met een landelijk netwerk, maar met een regionaal karakter. Onze ondernemers ondersteunen en helpen groeien is ontzettend belangrijk voor ons. Dankzij samenwerkingen met bijvoorbeeld #clubcaas kunnen we dat niet alleen direct, maar ook indirect doen.”