Close
MISSIE

#CLUBCAAS GELOOFT IN DE ROL VAN (NIEUWE) MEDIA & ICT ALS VERSNELLER VAN DE ECONOMIE IN NOORD-HOLLAND. DAAROM INSPIREERT, STIMULEERT EN VERBINDT ZIJ AMBITIEUZE MENSEN DIE HIER INTERESSE VOOR HEBBEN VIA DIVERSE EVENTS. #CLUBCAAS DRAAGT BIJ AAN DE REALISATIE VAN DIVERSE ECONOMISCHE PROGRAMMA’S IN NOORD-HOLLAND.

VISIE

#clubcaas staat voor de groei van ambitieuze ondernemers binnen ICT en (nieuwe) Media in Noord-Holland, waarvoor zij jaarlijks een programma uitvoert. #clubcaas is pas tevreden als de mensen binnen (nieuwe) Media & ICT in Noord-Holland zowel zichtbaarder zijn als beter en meer zakendoen.

DOEL

Door een samengesteld programma voor de bundeling en versterking van (nieuwe) Media & ICT bevordert #clubcaas innovatie en ondernemerschap en vormt daarmee nieuwe bedrijvigheid. #clubcaas wil deze mensen:

• een gezicht geven

• met elkaar verbinden

• verbinden met bedrijven uit sterk aanwezige sectoren in de regio

• stimuleren te groeien door onderling kennis te delen

• stimuleren te groeien op het gebied van ondernemerschapskwaliteiten en kennis op het gebied van bedrijfsvoering

VOOR WIE?

#clubcaas is dé vereniging voor mensen werkzaam binnen de (nieuwe) Media & ICT in Noord-Holland en iedereen die daar interesse voor heeft.

DOOR WIE?

#clubcaas draait op vrijwilligers die er altijd iets voor terugkrijgen zoals meer fun in hun vak en zichtbaarheid. In ieder geval alles behalve euro’s of een onkostenvergoeding. Denk aan écht #MVO en aan het spekken van jouw Karma-bank.BESTUUR

Met trots presenteren wij het bestuur van #clubcaas

Vacatures

Wij zijn op zoek naar de volgende talenten

Vacature Ledenknuffelaar

#clubcaas heeft grote plannen om het netwerk van (nieuwe) media en ICT specialisten de komende jaren flink uit te bouwen. Een groeiend ledenaantal betekent voor jou immers een groter bereik tijdens de…
Lees meer