Close

7 november 2018

OPROEP! Help jij de IT-jeugd bij Coolest Projects aan sponsoring of prijzen?

Coolest Projects

Op zaterdag 24 november organiseren CoderDojo Kennemerwaard en Bibliotheek Kennemerwaard in de Hub (Pettemerstaat 7 in Alkmaar) Coolest Projects.

Dit event biedt jonge mensen (7-17 jaar) de mogelijkheid om projecten die ze gemaakt hebben bij CoderDojo te presenteren. Het is zowel een competitie als expositie voor jonge vernieuwers om hun uitvindingen, creativiteit, ondernemerschap en technologische vaardigheden te laten zien.

Om dit event te laten slagen zijn we op zoek naar sponsoren.

Sponsoring Coolest Projects

Er zijn verschillende mogelijkheden om dit event te sponsoren:

  1. Omdat dit event een wedstrijdelement heeft willen we prijzen uitreiken aan de kinderen die het coolste project hebben gemaakt. Prijzen zijn gemiddeld € 50,00 per stuk.

    Één van de prijzen is de ‘Simpele Walker’

  2. We willen T-shirts aan alle kinderen die meedoen uitdelen. Kosten hiervoor zijn: € 850,-. Als 10 mensen € 85,00 doneren kunnen we de shirts bestellen.

Als je wilt sponsoren kan je een bedrag overmaken naar NL61RABO0115836357 t.n.v. Stichting bibliotheek Kennemerwaard o.v.v. Coolest Projects. Wil je dat je bedrijfsnaam genoemd wordt neem dan contact op met Sanneke van der Meer: info@coderdojo-kennemerwaard.nl

 

Structurele sponsoring

Voor CoderDojo Kennemerwaard en het programmeren in het onderwijs hebben we continue nieuwe materialen nodig. Wil je dit ondersteunen? Dan kan je een jaarlijkse bijdrage geven (vanaf €100,00). Interesse? Neem dan contact op met Miranda Goudsblom: m.goudsblom@bknw.nl