Close

20 augustus 2018

Nancey Mol – Woonhuyz

Wie ben ik? Nancey Mol uit Alkmaar, een jonge vrouw van 42 jaar oud en heb ben per 1 september 2013 als zelfstandig ondernemer begonnen in de woonbemiddeling & advies. Dit was spannend, maar ook een enorme leuke uitdaging. Ondertussen ben ik al bijna 5 jaar verder en heb ik de afgelopen tijd veel kunnen bereiken in de verhuurbranche en de opdrachten bij diverse gerelateerde organisaties.

Mensen die mij nog niet kennen kan ik het volgende over mij vertellen;
Als zeer opgewekt persoon sta ik positief in het leven. Ik ben oplossingsgericht en ga een probleem niet snel uit de weg. Het word moeilijker als het mij persoonlijk raakt, want ik ben ook een gevoelig persoon. Een echte aanpakker en steek graag mijn handen uit de mouwen. Achterover leunen is niet mijn ding.

Onder druk kan presteer ik het best en schiet niet snel in de stress. Ik gebruik ten alle tijden veel humor en vrouwelijke touch in mijn werk. Ben niet bang voor mannen en heb dan ook juist wel overeenkomsten, want ik sta mijn mannetje.Ik ben niet bang om een foutje te maken, maar vind het een uitdaging de fout te herstellen naar ieder zijn tevredenheid.

Ik kan zakelijk zijn, maar met een sociale insteek. Dit maakt mij een goeie zakenpartner. Een compliment kan ik goed ontvangen, maar deel ze ook graag uit. Mijn gevoel laat me niet snel in de steek en ik kan slecht tegen oneerlijkheid, maar probeer wel te relativeren. Oprechtheid vind ik dan ook heel belangrijk, want ik ben een open boek. Je mag mij alles vragen!
Ik behandel jou zoals je mij behandeld en ga ervan uit dat dit respectvol is.

Tijdens mijn loopbaan heb ik veel ervaring opgedaan in de bouw en corporatiewereld. Zo heb ik voor grote aannemers gewerkt op bouwprojecten, maar ook bij aannemers en wooncorporaties. Ook ben ik werkzaam geweest voor de beheergroep van Defensie. Genoeg ervaring en vooral kennis om te gebruiken in het ontwikkelen van mijn bedrijf.

Wil je weten wat ik voor je kan betekenen op het gebied van verhuur, beheer, ontwikkeling woningbouw en advies of gewoon even nader kennismaken? Neem gerust contact op!

06 46 918191 

info@woonhuyz.nl