Close

14 januari 2018

Mike Ronday – Deckeron

Mike Ronday
Mijn naam is Mike Ronday en ik geniet ervan wanneer apps naadloos aansluiten op de dagelijkse bezigheden van gebruikers. Denk bijvoorbeeld aan een docent die d.m.v. een app inzicht krijgt in het welzijn van leerlingen en de onderlinge relaties in zijn klas.
Bij Deckeron ontwikkelen we deze maatwerk apps waarmee we organisaties efficiënter kunnen laten opereren. Worden er in uw organisatie nog veel (simpele) taken handmatig uitgevoerd of zijn uw medewerkers veel tijd kwijt aan het opzoeken van relevante informatie? Laten we dan eens kijken of een app ook uw bedrijf kan helpen!
Naast het ontwikkelen van gebruiksvriendelijke apps hou ik enorm van sporten, voornamelijk van hardlopen, skiën en Krav Maga. En uiteraard geniet ik van mooie momenten met vrienden en familie.
Heb je een app nodig of wil je een rondje hardlopen? Mail of bel me!

‘The only way to do great work is to love what you do.’
– Steve Jobs –