Close

1 februari 2018

Mark Hesterman – Colactra Educatie / 3D Printcentrum

Ik ben Mark Hesterman, eigenaar van een familiebedrijf in Alkmaar. Ons bedrijf bestaat uit drie ondernemingen; Colactra Educatie en 3D Printcentrum, Budgetcoach.nl BV en de Stichting Learncare.

Learncare Academy

Verzorgt opleidingen binnen de sociale financieel sector, o.a. schuldhulpverlener en budgetcoach en meer dan 100 andere opleidingen. Verder is Learncare academie geaccrediteerd om examens af te nemen voor de NEN 8048 persoonscertificering schuldhulpverlener en examenbureau voor alle WFT opleidingen.

De opleidingen en examens worden verzorgd op tientallen locaties in Nederland.

Voor meer informatie www.learncare.nl

Budgetgetcoach.nl

Is landelijk werkzaam, werkt met 70 budgetcoaches en jobcoaches die mensen aan huis helpen met financiële problemen en ondersteunen bij het vinden van (ander) werk.

De opdrachtgevers zijn banken, verzekeringsmaatschappijen en werkgevers.

Voor meer informatie www.budgetcoach.nl

Bedrijfsovername dochters

Aangezien mijn drie dochters in 2018 Learncare Academy en Budgetcoach.nl gaan overnemen, en ik niet stil kan zitten ga ik verder met de Stichting Learncare. Met mijn achtergrond als scheepswerktuigkundige en elektronica technicus heb ik altijd de technologische veranderingen bij gehouden met de focus op 3D printen.

Technologiecampus

In februari 2017 zijn we gestart vanuit de Stichting Learncare met een Technologiecampus om mensen in contact te brengen met nieuwe technologie zoals robotisering en 3D printen.

Focus 3D printen

Na onderzoek en veel overleg met mensen uit het werkveld, bezoeken van beurzen op het gebied van technologie en 3D printen, zoals recent Formnex, een 3D printer beurs in Frankfurt, hebben we onze focus verlegd naar 3D printen en ontwerpen. Medio januari 2018 gaan we verhuizen naar een winkelpand in Overstad in Alkmaar en starten met een educatie en 3D printcentrum onder de naam Colactra Educatie en 3D Printcentrum. (Colactra is een merk van de Stichting Learncare).

De bedoeling is dat we ons huidige 3D printer bestand gaan uitbreiden met printers die meerdere kleuren kunnen printen en grootformaat printers tot 1,80 m hoog.

Verder willen we gaan samenwerken met kunstenaars om mooie en unieke producten in de wereld te brengen en te verkopen vanuit de winkel of online.

Zakelijke markt

We zijn ervan overtuigd dat 3D printen, de manier waarop producten geproduceerd worden, de komende tijd sterk zal veranderen.

We gaan ons richten op de zakelijke markt, het ontwerpen van prototypes, unieke relatiegeschenken en produceren van kleine oplages.

Workshops en Consultancy

We verzorgen workshops en geven informatie over 3D printen door heel Nederland voor bedrijven.

Consumenten

Consumenten kunnen in onze winkel workshops volgen maar ook 3D objecten kopen of online via onze webshop bestellen.

Milieu

Uit respect voor het milieu printen we zoveel als mogelijk met biologisch afbreekbaar plastic.

Nadere informatie

Voor nadere informatie kan je mij altijd bellen Tel. 06-41119408, mail: mark@learncare.nl of onze website bezoeken www.STLTC.nl