Close

4 november 2017

Lucas Bugter – Stichting Showhero

Stichting Showhero bezorgd mensen met een beperking de dag van hun leven. In en rondom Alkmaar worden theatershows georganiseerd, werd er tweemaal een Showhero Glazen Huis neergezet op het Canadaplein en was het Kings Inn Hotel in januari omgedoopt tot het Showhero Hotel. Tijdens deze projecten staan de dromen van mensen met een beperking altijd centraal.

Eén van onze deelnemers is inmiddels uitgegroeid tot een ware ster, ondanks of misschien wel dankzij zijn beperking: Juriaan Singels heeft zijn eigen album en was onlangs te zien in Holland’s Got Talent als lieveling van het seizoen. Voor dit soort dromen zijn wij altijd op zoek naar bedrijven en enthousiaste ondernemers die ons kunnen helpen om dit te ondersteunen.

Stichting Showhero is eigenlijk een uit de hand gelopen hobby. Daarnaast ben ik werkzaam bij Endemol Sport – als coördinator van de crossmedia afdeling – met inmiddels meer dan 10 jaar ervaring in ‘video’ en ‘social media’. Ik vind het geweldig om het beste uit andere mensen te halen en ze met elkaar te verbinden, zowel in mijn werk als daarbuiten. Hier spreek ik zo nu en dan over, als liefhebber en dromenjager. Interesse? Ik ben bereikbaar op 06-27286769.