Close

4 november 2017

Edwin Teljeur – MEO

MEO is een communicatiebureau dat naast de verschillende diensten ook jongeren de kans geeft zich verder te ontwikkelen bij werkgevers in de regio. Van de 27 betaalde krachten, heeft de helft een afstand tot de arbeidsmarkt, mede daarom kwam MEO in aanmerking voor het keurmerk Social Enterprise. Daarnaast worden er stagiaires opgeleid en hebben zij jongeren in  verschillende trajecten.

Onze jonge, creatieve en enthousiaste medewerkers leveren diensten vanuit ons leerwerkbedrijf. Hier doen jongeren met een lichamelijke beperking, AD(H)D of autisme werkervaring op, samen met stagiairs uit het regulier en speciaal voortgezet onderwijs. Zij krijgen professionele begeleiding en ondersteuning van vaste krachten, zoals een grafisch leermeester en een jobcoach.

Wij willen voor onze jongeren na een periode van werken bij MEO,  een prettige werkplek in het bedrijfsleven zoeken.

Dit omdat MEO dan weer anderen de kans biedt en zo voor doorstroming zorgt. Uiteraard zorgt MEO voor de juiste begeleiding op de nieuwe werkplek.

De diensten die MEO levert zijn: drukwerk, grafische vormgeving, webdesign, online marketing, online tijdschriften, ledenadministratie en andere ondersteuning voor bedrijfsleven en non-profitorganisaties. Wij hebben landelijk onze opdrachtgevers.