Close

14 januari 2018

Kees Meijer – Castelijns Kaandorp Hoekstra

Advocaat partner Castelijns Kaandorp Hoekstra.

Specialisaties

  • Contractenrecht en algemene voorwaarden
  • Merkenrecht, auteursrecht en handelsnaamrecht
  • Sportrecht en sponsoring
Onze moderne veelkleurige samenleving vereist kleurrijke advocaten. Met visie, met inzicht, met bravoure en vooral met een geheel eigen stijl. Castelijns Kaandorp Hoekstra is een eigentijds advocatenkantoor. Onze vestigingen bevinden zich enerzijds in het centrum van Noord-Holland Noord, kantorenpark Boekelermeer in Alkmaar en anderzijds in het centrum van West-Friesland aan de Geldelozeweg in Hoorn.
We zijn gespecialiseerd in nagenoeg alle rechtsgebieden. Dynamische rechtsgebieden, als arbeidsrecht, vastgoedrecht, ondernemersrecht, familierecht, intellectuele eigendom en sportrecht staan bij ons in kennis en kunde op een voetstuk. Daarnaast hebben wij ruime ervaring op de juridische terreinen van insolventierecht, verzekeringsrecht, vervoersrecht, erfrecht, bestuurs- en procesrecht, aansprakelijkheidsrecht en (economisch) strafrecht.
Het uitgangspunt van Castelijns Kaandorp Hoekstra is helder. Graag behartigen wij uw belangen. Voor ´het gerecht`, maar zeker ook in adviserende zin. Juist om langdurige en kostbare juridische procedures te voorkomen. En altijd op het scherp van de snede!