Close

14 januari 2018

Karen Metselaar – Freelance marketingcommunicatie professional / scrum master

Hi! Ik ben Karen Metselaar. Als marketingcommunicatie professional en scrum master ben ik commercieel breed inzetbaar. Dankzij mijn achtergrond in marketing en communicatie is strategisch en structureel werken voor mij vanzelfsprekend. Aanvullend heb ik een passie voor technologie en ICT en draag ik graag een faciliterend steentje bij vanuit mijn rol als scrum master.

Ik ben een aantal jaar geleden begonnen als freelance tekstschrijver en ondertussen uitgegroeid tot marketingcommunicatie professional en scrum master. Procesmatig werken combineer ik graag met strategie, project management en mijn vlotte pen. Wanneer jij met jouw bedrijf een nieuwe richting in wilt slaan en een frisse wind nodig hebt, dan bied ik je graag een oplossing die bij jou past. Neem gerust contact met mij op als je wilt weten wat ik voor jou kan betekenen!

20x Karen: marketing, communicatie, scrum, projectmanager, tekstschrijver, copywriter, commercieel duizendpoot, creatief, inlevend, nieuwsgierig, leergierig, concreet, doelgericht, optimalisatie, transparant, verantwoordelijk, samenwerking, flexibel, accuraat, freelance.