Close

1 februari 2018

Jurriaan Gorter – Good Beans / Fucking Strong Coffee

Ik ben Jurriaan Gorter. Ik ben acht jaar docent geweest en daarna was ik werkzaam als manager bij het NIMA. In de periode dat ik docent was begeleide ik studenten in de afstudeerrichting ondernemerschap. Al een tijd wilde ik ook zelf aan de slag als ondernemer. Nu ben ik in 2017 begonnen met Good Beans. Een eigenzinnige koffiewinkel in Amsterdam op de Binnen oranje straat 4. Ik brand daar mijn eigen koffie, en het eigen merk wat ik verkoop is Fucking Strong Coffee.

Koffiebonen zijn een prachtig product. Die uiteraard met veel liefde moet worden behandeld. De plek waar de bonen worden geplukt, of ze uit 1 land komen (en niet een mix uit diverse landen) en wanneer en hoe ze zijn gebrand is allemaal van belang voor de koffie die je uiteindelijk drinkt. Je wil tenslotte een smaak sensatie en versie koffie. Je kan natuurlijk je koffiebonen in de supermarkt kopen, en vaak is de prijs ook goedkoper. Maar vaak drink je oude bonen die al lang geleden zijn gebrand. Je wil toch de beste koffie drinken met de beste bonen

Koffie is een verwennerij en je mag jezelf trakteren op kwaliteit. Als koffiebonen worden gebrand dan laten onze branders ze een week rusten, en na een week zijn ze zes weken echt lekker en komen de aroma’s tot hun recht. Naast het eigen merk Fucking strong koffie verkopen we ook abonnementen. De koffiebonen die we sturen zijn vers gebrand en de brand datum staat vermeld op de verpakking,

De fucking strong coffee wordt ondertussen ook verkocht in Denemarken een in diverse winkels in Amsterdam

De abonnementen kun je zien via https://abonnementen.goodbeans.nl

De fucking strong coffee is te zien op www.fuckingstrongcoffee.amsterdam

De winkel is te zien op www.goodbeans.nl

Ik ontmoet iedereen graag snel bij Club Caas!

Jurriaan Gorter