Close

18 augustus 2018

Josette Jimmink – Bewussst

Ik zal mezelf even voorstellen; mijn naam is Josette Jimmink en ik heb als doel Rust in de Kop te brengen!

Met Bewussst – Bewust Stil zijn, bied ik een ontspannen programma aan in de vorm van yoga & massage op locatie. Dit kan zijn stoelyoga tijdens een evenement of vergadering of yoga op de mat op het strand, bos of een andere leuke locatie.

Relax to the max!

Voor een ervaring van complete ontspanning kan ik stoelmassages geven op iedere desgewenste locatie. Een massage duurt 10 minuten per persoon en kan over de kleding heen gegeven worden. Ideaal dus tijdens een drukke werkdag of een evenement voor klanten of personeel.

Lekker in je vel en Rust in de kop, dat klinkt toch fijn? Massage kan je helpen bij zowel fysieke als mentale klachten. Het zorgt ervoor dat je door middel van ontspanning, ademhaling, aanrakingen en bewegingen weer de connectie met je lichaam maakt en leert luisteren naar je lichaam. Stoelmassage is een korte, effectieve drukpuntenmassage, vooral gericht op rug, schouders, nek, hoofd, armen en handen op een speciaal ergonomisch ontworpen massagestoel. Een fijne en ontspannen break dus.

Meer informatie? Bekijk mijn website eens; https://www.bewussst.nl  of stuur me een mailtje info@bewussst.nl