Close

14 januari 2018

Job van Halst – Qball Internet BV / Alkmaars ondernemer van het jaar 2016!

Qball Internet is gespecialiseerd in online oplossingen, Maatwerk, WordPress en Magento. Uw website, webshop, online marketing, SEO, SEA en support is bij ons in veilige handen!

We zijn begonnen in 1999 in een garage in Alkmaar en uitgegroeid tot een toonaangevend Nederlands internet bedrijf met hoog gekwalificeerde medewerkers.

Qball Internet is een webdesign bedrijf met full-service aanpak! Naast het bedenken, ontwerpen en ontwikkelen van uw website denken wij ook actief mee op het gebied van online marketing.  De focus van Qball Internet ligt op de ontwikkeling en implementatie van intelligente oplossingen voor Websites, Webshops, Webhosting, Webmarketing en online applicaties. Bij Qball staat u als klant centraal! Wij denken graag op alle niveaus met u mee en we willen u mee laten profiteren van onze jarenlange ervaring met de meest uiteenlopende vragen en oplossingen. Wij vinden het leuk om regelmatig met u om tafel te zitten om u en uw bedrijf beter te leren kennen. Alleen dan kunnen we de beste vertaling maken naar uw website, webshop, maatwerk propositie en al het andere wat uw online propositie tot een succes maakt. Bij Qball werken mensen die het belang van online zijn in deze tijd begrijpen. Voor ons is het een uitdaging om voor u een antwoord te vinden voordat u de vraag gesteld heeft.
Qball is al bijna 17 jaar een internet begrip in Alkmaar en ver daarbuiten. Van idee, digitale registratie, domeinnaam, design, website, webshop, maatwerk, agile, realiseren, uitvoeren, opleveren, livegang, marketing, conversie. Uw online propositie in bij ons in vertrouwde handen! Wij zijn uw websupporters!