Close

4 november 2017

Janke Papa – Het Plan Personal Branding

Mijn naam is Janke Papa. Ik ben online marketing specialist en business coach. Ik leer zelfstandige professionals hoe ze, door inzet van online marketing en Personal Branding, beter zichtbaar worden. Door zichtbaar te zijn word je gevonden door je doelgroep. Dat is goed voor je zelfvertrouwen, scheelt je veel (acquisitie) tijd en laat je omzet stijgen.

 

Ik vind het enorm fijn om mensen te helpen. En vooral om professionals te leren hoe ze beter vindbaar worden voor hun ideale klant. Door mijn jarenlange ervaring als marketing manager in een handelsonderneming en mijn bedrijfskundige achtergrond kan ik ondernemers nieuwe stappen laten zetten met hun onderneming.

emailhandtek HetPlan_PB

Ik heb een aantal interessante programma’s ontwikkeld voor ambitieuze ondernemers, waarin je leert hoe je beter zichtbaar wordt, zodat je ideale klant jou vindt.

Kom naar me toe voor een 1-op-1 dag of halfjaartraject. Ga met me op reis om van een afstand aan je bedrijf te werken, of neem zelf de regie en volg een online training. Volg een (of meer) van mijn trainingen en je zult ervaren dat het werkt.

 

Het geeft voldoening als ik van deelnemers aan mijn programma’s hoor dat hun omzet is gestegen. Of dat ze meer zelfvertrouwen hebben gekregen. Of alleen nog maar leuke klanten. Daar doe ik het voor. Dat is mi­jn passie.

 

Ik ben gek op reizen. Van het ontdekken van andere culturen en genieten van mooie landschappen, exotisch eten en leuke mensen. Tijdens een jaar backpacken in 1994 heb ik mijn partner, André, ontmoet. Samen hebben we al vele mooie reizen mogen maken. Mijn wens is om in de toekomst mijn bedrijf een deel van het jaar vanuit het buitenland te runnen :- )