Close

13 januari 2018

Jan Gunneweg – Designer

Jan Gunneweg – Studio

Jan Gunneweg is een Nederlandse designer met een voorliefde voor natuurproducten. Zijn grootste passie is hout. Niet alleen omdat hij vanaf zijn jeugd al boomhutten bouwde, maar ook vanwege de kracht, warmte en flexibiliteit van hout. De hout designs van Jan Gunneweg zijn toegankelijk door hun eenvoud en functionaliteit. De producten brengen hierdoor mens en natuur dichter bij elkaar. Dat is ook de drijfveer van Jan Gunneweg; mens en natuur meer in harmonie brengen. Daar worden mensen gelukkiger van. Happiness by Nature!

Happiness by Nature:

Als ontwerper probeer je altijd mooie voorwerpen en projecten te maken. Dat is leuk! Maar wat ik persoonlijk nog mooier vind, is om mensen te inspireren met mijn ontwerpen. Ik wil met mijn ontwerpen echt iets moois bereiken en dat is geluk! Het is zo lekker om je gelukkig te voelen. Door je leefstijl soms aan te passen, kun je je geluksgevoel vergroten en dat is voor iedereen weggelegd. Veel van deze punten vind je terug in de natuur. En als ik dat beeld voor me haal, voel ik me gelijk ontspannen. Even niet bereikbaar op je gsm, geen klok die haastig doortikt. Maar weg van die hectiek en genieten van die knuffel van je kind, even ontspannen op de fietst in de buitenlucht of een goed gesprek met je man of je vriendin. Gewoon het besef dat geluk het allerbelangrijkste in je leven is.