Close

1 februari 2018

Jaap Dijkstra – Uitjes & Eten / Escape Room Fun Farm

De evenementen locatie Escape Room Fun Farm is onderdeel van Bright Events en staat naast het succesvolle label Uitjes en Eten. De jarenlange ervaring in de coördinatie, organisatie en uitvoering van evenementen voor bedrijfs- en groepsuitjes heeft de droom van een eigen evenementen locatie met Escape Rooms laten vervullen. Wij nodigen jullie graag uit om een keer te komen kijken bij de Escape Room Fun Farm en de uitdaging aan te gaan om uit de veelzijdige kamers te ontsnappen. Naast de kamers, kunnen jullie bij de Escape Room Fun Farm ook nog terecht voor andere activiteiten zoals Boogschieten, Teambuilding Outdoor of een GPS Tocht. Kortom; alles op één locatie voor jong en oud!
Jaap is woonachtig in Warmenhuizen, man van Nicolette en trotse vader van drie zonen Syb, Wytse en Jelle. ‘Mijn hobbies die ik beoefen in mijn vrije tijd zijn zaalvoetbal spelen, zingen in een band, trotse supporter spelen langs de lijnen bij mijn zoons, er op uit gaan met de familie om heerlijk te eten & drinken en wandelen. Ik houd me ook bezig met een aantal bestuursfuncties en droom er van om nog een paar mooie reizen te gaan maken.
Omdat ik er van houd mensen met een tevreden gevoel naar huis te zien gaan ben ik begonnen met een evenementenbureau Uitjes en Eten. Een escape room maken was al een tijdje een droom om te realiseren. Nu is het dan zo ver en is de Fun Farm open! Naast de Escape Rooms zijn er op de locatie nog andere activiteiten die we aanbieden, zo kunnen we jong en oud een te gekke dag bezorgen op onze locatie. Ik heet jullie van harte welkom op de Fun Farm!’