Close

13 januari 2018

Hanneke Douma – HD Management

Gedreven & accuraat

Projecten managen, dát is waar ik blij van word! Ik hou niet zo van creatieve brainstorms. Uiteraard ben ik erbij om de ‘musts’ af te tikken, de actiepunten te filteren en je te behoeden van suffe, praktische blunders. Vanzelfsprekend geef ik opvolging daar waar nodig of zorg ik voor de adequate persoon die dat moet doen. Jij hebt jouw drive en managen is de mijne.

Doelgericht & tot in de puntjes verzorgd

Je project is tot in het laatste puntje uitgedacht en je kunt de organisatie ervan zorgeloos uit handen geven. Fijn hè? Over details praten doe ik niet graag; ik geef wel graag een klap op beslissingen. Betrek mij in je productionele overleg of, liever nog, laat mij die voor je uitdenken. Jouw zaken zijn mijn zaken en ik heb ze graag op orde. Ik geef je sprankelende project graag op een efficiënte manier een voorkomende uitvoering, waarbij ik als spil functioneer en de motor draaiende hou.

Van vele markten thuis

Zowel commerciële, target gerichte projecten als chaotische en gesubsidieerde projecten heb ik mogen begeleiden. Twee werelden die beide meer met elkaar gemeen hebben dan ze denken; het moet gewoon gebeuren. Het moet ook zó gebeuren dat het past bij de identiteit van de organisatie.

Benader mij als je lichte concept er al staat en jij je doelstelling geformuleerd hebt. Ik zet de organisatie graag voor je op. Ik ben besluitvaardig en adviseer je graag. Daarbij overzie ik gemakkelijk het geheel, ook wanneer ik meerdere projecten leid. Ik voorbereid op zaken, ook wanneer ze nog onzeker zijn. Ik denk mee en hecht waarde aan duidelijkheid. Ik ga geen heel evenement voor je uitdenken, maar ik begrijp wat je wilt en zorg voor die gelikte uitvoering waar jij dan weer blij van wordt.

info@hdmanagement.nl / www.hdmanagement.nl