Close

13 januari 2018

Hanneke Douma – HD Management

Als ervaren Project Coördinator & Zakelijk Begeleider lever ik met HD Management een frisse blik op projecten. Een professionele zelfstandige die de afgelopen vijftien jaar op diverse plekken binnen onder andere de cosmetica- & de evenementenbranche heeft gewerkt. Een organisatorisch sterke en veelzijdige kracht, die (nieuwe) projecten begeleidt en coördineert.
Door mijn organisatorische capaciteiten kan ik veel projecten tegelijkertijd de baas blijven en goed overzicht houden. Graag ga ik problemen aan om tot een goede oplossing te komen. Ik probeer altijd de meest effectieve werkwijze te vinden, zodat de optimale tijdsindeling ontstaat.
Momenteel ben ik onder andere werkzaam als Programmamanager #clubcaas, Projectmanager WomanLink, Coördinator Shuffle Magazine, Coördinator Stichting Woodlands, Evenementen Begeleider Uitjes & Eten en Projectmanager Chaos Producties. Tevens zijn we met een aantal nieuwe stuurgroepen met nieuwe projecten bezig, daar hopelijk snel meer over!