Close

13 januari 2018

Gerda Nobel – OORegisseur / Kredietunie

Gerda Nobel
Bedrijfsovername, een ingrijpende gebeurtenis. Van welke kant je het ook bekijkt. Voor de ondernemer is het moment van loslaten gekomen, de opvolger begint een nieuw avontuur. Beide partijen hebben behoefte aan zinvolle tips en goede adviezen. Je (ver-)koopt niet elke dag een bedrijf! Overname & Opvolging Regisseur helpt in dit proces. Zo begeleiden wij de verkopende partij bij het zoeken en vinden van de juiste opvolger. En helpen we de opvolger aan een bedrijf dat precies bij hem of haar past.
Gerda Nobel werkt al tientallen jaren als overnamespecialist. Ze kwam tot de conclusie dat er vaak te licht wordt gedacht over de opvolging in een bedrijf in een bedrijf. Na de overname komen bedrijven in de problemen omdat de koper wel voldoende armslag had, maar niet de kwaliteiten had om het bedrijf te leiden. Daardoor mislukken onnodig veel overnames, komen werknemers op straat te staan en komen zakelijke partners in problemen. Zonde!
Overname & Opvolging Regisseur regisseert het overnameproces van A tot Z. Daarbij ligt de focus op de continuïteit van de onderneming én op het persoonlijke resultaat van partijen.
Daarnaast zit Gerda in de organisatie Kredietunie SlimGELD!!!
Een lokaal netwerk dat kansrijke ondernemers met een goed, innovatief plan in de regio Groot Alkmaar met lokaal geld, kennis, ervaring én coaching ondersteunt. Dat is waar Kredietunie SlimGELD!!! zich onderscheidt.