Close

7 november 2018

Exclusieve korting #clubcaas leden voorstelling ‘Flirt with reality’

Als #clubcaas lid ontvang je € 5,- korting (=20%) op de voorstelling ‘Flirt with reality’ van Another Kind of Blue bij TAQA theater De Vest. In deze voorstelling op woensdag 28 november (incl. drankje en garderobe), die goed aansluit bij het vakgebied van veel technische (en cultuur) liefhebbende leden van #clubcaas, komen moderne dans en –technieken samen in een voorstelling met dans & drones. Reserveer je plaats via deze link en vul de kortingscode CCKORTING in, dan wordt de korting automatisch verrekend bij het afrekenen.

Laat je ons weten hoe het was? Veel Plezier!

Another Kind of Blue

Flirt with reality

Spannende mix van moderne dans en technologie.

Another Kind of Blue kennen we van ‘Blue Technology’, waarin choreograaf David Middendorp dans, muziek en de nieuwste technologische snufjes liet samensmelten tot een verbluffend geheel. In zijn nieuwe voorstelling werpt hij de vraag op in hoeverre wij onze realiteit laten beïnvloeden door de technologie.

‘Flirt with Reality’ is – opnieuw – een verrassende en spannende mix van moderne dans en techniek. Technologische innovatie brengt zowel vooruitgang als wrijving in onze wereld. De mens staat met zijn verbeeldingskracht en emoties lijnrecht tegenover kille ontwikkelingen als kunstmatige intelligentie, virtual reality en drones. Of heeft technologie toch meer overeenkomsten met ons dan we denken? In ‘Flirt with Reality’ neemt Middendorp je mee op een reis, ongehinderd door tijd of zwaartekracht. Waar dansers letterlijk in botsing komen met digitale bits, zich laten leiden door gevoel, fantasie en ritme en waar dansende drones je een andere realiteit laten ervaren. Een flirt met de werkelijkheid.