Close

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

ZP-FEST #3 – Ondernemersgeluk –

13 april 2018-12:00 - 18:30

Vrijdag de 13e is jouw geluksdag!

Kom 13 april naar het ZP Fest in Alkmaar

Vanaf 12.00 staat Ondernemersgeluk centraal in Het Nieuwe Warenhuis bij het ZP Fest #3

Bijgelovig? Of juist niet! Jij weet zelf het beste of je wel of niet gelukkig bent.
Dat zie je niet op je bankrekening. Dat voel je.

Tijdens deze derde editie van hét Festival voor de Zelfstandig Professional gaan we op zoek naar de relatie tussen ondernemen en geluk.
En wat dat voor jouw business kan betekenen.

Laat je op het ZP Fest inspireren door enthousiaste sprekers, vergroot jouw kennis tijdens de workshops en ontmoet gelijkgestemde ondernemers.

Geloof je in jezelf of geloof je in het (nood)lot?
Blok je agenda en koop hier je toegangsbewijs. Voor #clubcaas leden is er een kortingscode beschikbaar. Met code CLUBCAAS ontvang je €5,- korting op jouw toegangsbewijs!

Het programma:

12.00-13.00u       Inschrijving workshops en lokale lunch door Alkmaarse ondernemer Stoer

13.00-13.45u      Keynote #1: TedX spreekster Alexandra Smith over haar boek ‘Zelfstandige met plezier’. Hoe breng je je ondernemerschap naar een hoger plan en bepaal je zelf hoe je persoonlijk succes eruitziet.

Keynote #2: Acteur André Dongelmans (o.a. bekend van de Luizenmoeder)

André groeide op in de buurt van Alkmaar. Hij vertelt hoe belangrijk passie is voor geluk in je werk! HNW-ondernemer                                        Chris Vijn (VPRO Tegenlicht Alkmaar) gaat met André in gesprek.

14.00-15.00u      Workshopronde 1

  1. Geluk uit kennis delen door Evelyn Visscchedijk. Over de kracht van kennisdeling in organisaties.
  2. Spelen met geluk. De balans tussen loslaten en vastbijten. Door Tamara Roos, krijg je veel creatieve inzichten.
  3. Bouw aan je geluk met Lego. Door Iris Goedhart. Aan de hand van een nieuwe op het gebied van trainen, krijg je meer focus in je werk.
  4. Storytelling ‘Gelukszoekers’ en ondernemers. Door Vrouwtje van Zweeden. Over hoe zij haar werk als vertaalster combineert met vrijwilligerswerk in de opvangkampen op Lesbos.

15.15-15.45u      Keynote #3: Damir Perkic – founder van Be-O Bottle. Hij vertelt over zijn carrièreswitch en de start van een bedrijf dat de eerste modulaire, herbruikbare waterfles ter wereld heeft gemaakt van restmateriaal van suikerriet.

16.00-17.00u      Workshopronde 2

  1. Maakt geld gelukkig? Door HNW-boekhouder Jos Beers. Van zijn verhaal leer je dat financiële rust ook zorgt voor ondernemersgeluk.
  2. Stel je geluk niet op de proef, maak een goed projectplan. Mirella Doss, bekend van het project ‘Trappen naar de Hemel’ over het maken van projectplannen.
  3. Geluk in acquisitiegesprekken. Door Raymond Duipmans en Huub Purmer, over de kracht van het contact in gesprekken met mogelijke opdrachtgevers.
  4. Storytelling Hoe je van ongeluk een businessmodel maakt. Jason Schot, oprichter van de Alkmaarse prijswinnende start-up ‘Panpan’ vertelt zijn verhaal over de levens die zijn ‘crewwatcher’ redt.

17.00-18.30u      Netwerkborrel, ontmoet gelijkgestemden!

Vind ons op het web: www.hnwalkmaar.nl en www.zpfest.com

Vind ons in het echt:

Het ZP-FEST wordt georganiseerd door Het Nieuwe Warenhuis. Het Nieuwe Warenhuis is de coworking standaard van nu! In 2016 gestart in het oude warenhuis (de V&D) is het een levendig netwerk van ondernemers in combinatie met de inspirerende ruimte in de voormalige Ringersfabriek. Synergie, cocreatie en innovatie staan er centraal. Alles gericht op een positieve impact voor de stad Alkmaar!

Gegevens

Datum:
13 april 2018
Tijd:
12:00 - 18:30
Website:
http://www.zpfest.com/

Organisator

Het Nieuwe Warenhuis

Locatie

Het Nieuwe Warenhuis
Noorderkade 1027G 1823 CJ + Google Maps


Blijf op de hoogte!

Ontvang jij onze nieuwsbrief al, met daarin alle evenementen en ontwikkelingen van #Clubcaas.


Ontvang je nog geen nieuwsbrief? Meld je dan nu aan!