Close

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Training Straight Line Leadership door Mark Flemming (gratis)

3 oktober 2018-19:30 - 21:30

Ik ben onlangs met de Straight-Line Leadership filosofie van Dusan Djukich in aanraking gekomen. Het is een praktische en krachtige aanpak over het creëren van resultaten en het effectief omgaan met uitdagingen zodat je (nog) meer uit je business en persoonlijke leven kunt halen. Ondernemers vliegen van over de hele wereld in om te werken met Mr. Djukich in San Francisco, waar hij verblijft.

Veel ondernemers of leidinggevenden hebben de neiging rondjes te blijven draaien in een soort vicieuze cirkels van hard bezig zijn, veel plannen hebben, er ook nog aan beginnen, maar het niet afmaken en daar allerlei excuses voor hebben. Of ze zigzaggen tussen korte periodes van excelleren waarna ze weer terugvallen in de cirkel. Het komt je zelfvertrouwen en vitaliteit niet ten goede. Met de Straight-Line Leadership filosofie leer je het fundament in jezelf (de plek waar je vandaan komt) volledig onder controle te krijgen en word je getraind om je eigen problemen op te lossen en in staat te zijn anderen te helpen bij het oplossen van hun problemen. Ofwel in een rechte lijn naar je doel toe.

Zelf ben ik doorgaans niet zo van de goeroes en zeker niet van de trainingen waarbij je iets meekrijgt waar je vervolgens niets mee doet maar met Straight-Line Leadership ben ik echt meteen enthousiast aan het werk gegaan. Het is dan ook geen trucje of theorie, het is een verandering van je mindset. Zie het als leren fietsen, balans houden is niet iets wat je theoretisch kunt begrijpen, het is iets wat je moet doen, oefenen, doorkrijgen en ervaren.

Eén van de Straight-Line Coaches in Nederland, Mark Flemming, heb ik gevraagd om een Straight-Line Training in Alkmaar te geven voor een selecte groep serieuze ondernemers en leidinggevenden op woensdag 3 oktober van 19.30 tot 21.30 uur bij De Hub in Alkmaar. Deelname is kosteloos voor (incl. een eventuele 1 op 1 telefonische vervolgsessie met Mark).

Wanneer je je aanmeldt ontvang je een e-book met de eerste vijf hoofdstukken van het boek Straight-Line Leadership van Dusan Djukich. Verzoek van Mark is om voor de training deze hoofdstukken grondig door te nemen zodat je goed voorbereid bent en nog meer waarde uit het evenement haalt.

Ik hoop dat jij als mede-#clubcaas lid erbij kan zijn! Meld je hier aan.

Groetjes,

Bodille Branderhorst

M: 06 – 226 035 37

Organisatoren

Bodille organisatie & Communicatie
Straight-Line Business School

Locatie

De Hub
Pettemerstraat 7
Alkmaar, 1823CW Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
0226 - 331 440
Website:
https://www.de-hub.nl/


Blijf op de hoogte!

Ontvang jij onze nieuwsbrief al, met daarin alle evenementen en ontwikkelingen van #Clubcaas.


Ontvang je nog geen nieuwsbrief? Meld je dan nu aan!