Close

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Masterclass Store Innovation

24 april-19:00 - 22:00

 

Cameraland wint Alkmaarse Ondernemersprijs mede omdat zij de laatste jaren vooral online furore gemaakt. “Lef. Dat is het woord dat Cameraland kenmerkt”, meent eigenaar Ed Dorrestein. “Cameraland heeft het lef gehad om volledig voor internet te gaan. Daarbij staat beleving centraal. Fantastisch dat we daarmee zo’n succes hebben!”

Doctor E-business Tibert Verhagen vraagt zich altijd hoe succesvolle E-business werkt

Het geheim van toekomstbestendige winkels.

Hoe overleef je de veldslag als winkelier? En hoe kan de detailhandel in winkelgebieden overeind blijven? Hierover gaan we op woensdag 24 april in gesprek. Het is alweer de derde editie van het Future Shopping Event; een evenement dat je niet mag missen.  Dr. Tibert Verhagen, doctor in de E-Business, en Ed Dorrestein, eigenaar van Cameraland in Alkmaar, delen allebei een bijzondere verhaal over de retailwereld. 

 

In samenwerking met Centre for Market Insights (CMI) brengen wij je op de hoogte van de laatste onderzoeken en ontwikkelingen in de retail. Opnieuw hebben wij een doctor in de E-business te gast. Tibert Verhagen neemt je mee in de wereld van store innovation.

Discuseer mee en laat je meevoeren door de ervaringen en investeringen van de co-founder en co-owner van Cameraland in Alkmaar, Ed Dorrestein. Cameraland investeerde net een half miljoen in een nieuwe website. Maar kan een online retailer eigenlijk nog wel zonder een winkel? En kan een winkel eigenlijk nog wel zonder een webshop? Hoe kan je nog ondernemen tussen de grote webwinkels en hoe ga jij je onderscheiden?

Afgelopen jaar waren de beschikbare plekken snel uitverkocht. Voorkom teleurstelling en reserveer direct via deze link. Leden van #clubcaas, Ondernemend Alkmaar, Bedrijfskring Heerhugowaard of Bedrijfskring Langedijk of de Rabobank betalen geen entree.

Programma
19.00 uur Inloop
19.30 uur Tibert Verhagen over Store Innovation vanuit onderzoek (en praktijk)
20.15 uur Break
20.30 uur Ed Dorrestein over wat Store Innovation voor Cameraland betekent
21.15 uur Napraten en kennis uitwisselen
22.00 uur Einde

Locatie

Rabobank Alkmaar e.o.
Robonsbosweg 5
Alkmaar,

Organisator

#clubcaas
E-mail:
info@clubcaas.nl


Blijf op de hoogte!

Ontvang jij onze nieuwsbrief al, met daarin alle evenementen en ontwikkelingen van #Clubcaas.


Ontvang je nog geen nieuwsbrief? Meld je dan nu aan!