Close

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

#clubcaas Kick-off 2018

2 februari 2018-16:00 - 19:00

#clubcaas is voor de aftrap van een nieuw jaar vol bruisende events en inspirerende bedrijfsbezoeken te gast bij culturele hotspot de GAS!fabriek, die na veel bloed, zweet en tranen van Claire Bruin en Nicolette de Wandeler van sloop is behouden.

Het industrieel erfgoed uit 1915 is allang geen verpauperd pand meer. Er wordt inmiddels opnieuw energie gegenereerd door eenieder die zich inzet voor de GAS!fabriek. Met ruimte voor talent, leuke events en activiteiten, kunst en eten stroomt er weer volop leven.

Tijdens het bedrijfsbezoek worden we ontvangen en rondgeleid door Claire Bruin (initiatiefneemster) en Menno Vanwersch (horecamanager) en nemen we een kijkje bij stichting MEO, een sociale onderneming die grafische vormgeving, webdesign, tijdschriften en andere media voor non-profitorganisaties verzorgt.

Uiteraard presenteren we tijdens deze kick-off van het nieuwe jaar de evenementenkalender voor 2018 maar ook wordt de nieuwe website van #clubcaas gelanceerd en sluiten we af met een gezellige netwerkborrel met lekkere hapjes van chef Menno!

De #clubcaas netwerkborrels zijn gratis voor leden. Niet-leden betalen slechts 15 euro. Aanmelden doe je hier.

Zien we je op vrijdag 2 februari vanaf 16.00 uur bij de GAS!fabriek? En wie neem je mee?

Locatie

Gasfabriek Alkmaar
Helderseweg 28
Alkmaar, 1817 BA Nederland
+ Google Maps
Website:
gasfabriek.com

Organisator

#clubcaas
E-mail:
info@clubcaas.nl


Blijf op de hoogte!

Ontvang jij onze nieuwsbrief al, met daarin alle evenementen en ontwikkelingen van #Clubcaas.


Ontvang je nog geen nieuwsbrief? Meld je dan nu aan!