Close

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Fête des membres (ALV – jeu de boules – BBQ)

24 juni 2018-11:30 - 20:00

Feest met een swirl van ALV

We weten het. Bij het woord ‘vergadering’ val je al in slaap. Maar toch willen we onze leden tijdens de algemene ledenvergadering graag updaten over hoe het met #clubcaas gaat en verslag doen wat we afgelopen jaar hebben gedaan want bij #clubcaas draait het om de leden; jullie dus! Ook nemen we afscheid van een aantal bestuursleden en willen we een aantal bestuurswisselingen aan jullie voorleggen ter stemming.

We houden het natuurlijk lekker kort en verplaatsen ons daarna met een aantal #clubcaas teams & supporters naar het Jeu de boules toernooi van #clubcaas lid Café Bruintje aan het Ritsevoort en sluiten de dag af met een barbecue.    

Voor de ALV zijn we te gast bij het Alkmaars Koffiehuis. Eigenaar Gertjan Geugjes is lid van #clubcaas met zijn brouwerij Zeglis. Om 11.30 uur starten we met koffie/thee, een lekker gebakje en de ALV. De agenda kun je hier downloaden; Agenda ALV #clubcaas 24-06-2018. Om 12.30 uur ronden wij de vergadering af en begeven we ons richting het immer gezellige Café Bruintje van #clubcaas lid Ron Heg waar wij met ons #clubcaas team deelnemen aan het jeu de boules toernooi. We sluiten de dag af met een zomerse barbecue.

Deelname is gratis, op uitnodiging en na aanmelding. Dit evenement is exclusief voor #clubcaas leden. Uiteraard ben je ook van harte welkom als je deze dag besluit lid te worden!
Inbegrepen zijn koffie/thee en gebak bij de ALV, deelname aan het jeu de boules toernooi, de barbecue en twee consumpties per persoon.

Programma

11.30 – 12.30 uur;     ALV bij Alkmaars Koffiehuis (Gedempte Nieuwesloot 42)

13.00 – 20.00 uur;   Jeu de boules toernooi en BBQ bij Café Bruintje

LET OP! Voor deelname aan het jeu de boules toernooi (beperkt aantal plekken!) en de barbecue moet je je echt even aanmelden, anders grijp je wellicht mis. Aanmelden doe je hier.

Vergeet je zonnebrand niet!

Tot zondag!

Gegevens

Datum:
24 juni 2018
Tijd:
11:30 - 20:00
Evenement Tags:
, , , , , ,

Organisatoren

#clubcaas
Café Bruintje

Locatie

Café Bruintje
Ritsevoort 28
Alkmaar, 1811DP
+ Google Maps
Telefoon:
072 512 4385


Blijf op de hoogte!

Ontvang jij onze nieuwsbrief al, met daarin alle evenementen en ontwikkelingen van #Clubcaas.


Ontvang je nog geen nieuwsbrief? Meld je dan nu aan!