Close

16 mei 2017

Een kijkje achter de schermen; TAQA Theater De Vest

Hoi! Ik ben Elianne van Diepen en werkzaam als marketing coördinator voor TAQA Theater De Vest Grote Kerk Alkmaar. Als #clubcaas-lid geef ik jullie beknopt een inkijkje in het leven achter de schermen van deze mooie gebouwen.

‘Go Live’ nieuwe theater- en concertseizoen

Op dit moment zijn we volop bezig met de voorbereidingen voor de ‘Go Live’ van het nieuwe theater- en concertseizoen. Een selectie van zo’n 250 voorstellingen is vanaf dan online te boeken en dat gaat met honderden bestellers tegelijk. Om 9:00 scherp start de verkoop voor Daniel Arends, Ali B. , Hans Klok, Het Nationale Theater, Tim Fransen, My Fair Lady en vele andere shows. Een ‘Go Live’ is altijd een spannend moment. Hoeveel mensen ‘staan’ er in de online wachtrij en verloopt het proces soepel? Aan de voorbereidingen zal het in ieder geval niet liggen.

20170516 Elianne BLOG Een kijkje achter de schermen foto teamTeam De Vest achter de schermen

Permanente tentoonstelling Grote Kerk Alkmaar

Tegelijkertijd werken we aan de nieuwe permanente tentoonstelling die in de Grote Kerk Alkmaar vanaf 23 mei te zien zal zijn. Alkmaar heeft dan als eerste stad in Nederland een kerk veranderd in een museum. Iets om trots op te zijn! Op prachtige tentoonstellingswanden worden de kunstschatten toegelicht en leer je van alles over de indrukwekkende historie van het gebouw. Ook worden er voorbereidingen getroffen voor de World Press Photo Exhibition die vanaf 14 juli te bezoeken is en voor het jubileumjaar ‘500 jaar Grote Kerk Alkmaar’, dat in 2018 plaats zal vinden.

20170516 Elianne BLOG Een kijkje achter de schermen foto 2World Press Photo categorie Natuur (Francis Perez)

Jullie gaan er nog veel over horen!
Graag tot ziens bij #clubcaas of een van onze events.

Elianne van Diepen

PS. We nodigen alle #clubcaas-leden graag uit om op dinsdag 23 mei om 16.00 uur naar de opening van de nieuwe tentoonstelling in Grote Kerk Alkmaar te komen. Stuur even een mailtje naar marketing@taqatheaterdevest.nl en we sturen een entreebewijs toe. Tot dan?

Dit is een gastblog van #clubcaas-lid Elianne van Diepen van TAQA Theater De Vest  – www.theaterdevest.nl