Close

13 januari 2018

Edwin de Vries – MediaMere Entertainment en Internet Solutions

Ik ben Edwin de Vries en atleet bij Team Distance Runners. Mijn doel is om tot de beste atleten van Nederland te behoren en vanuit daar door te groeien naar de Europese en misschien wel de wereldtop.
Momenteel werk ik bij MediaMere. In MediaMere functioneer ik als Manager. MediaMere Entertainment en Internet Solutions is een dynamisch multimediabedrijf met meer dan tien jaar ervaring op het gebied van ICT. Onze passie voor kwaliteit, snelheid en gedrevenheid onderscheidt ons van anderen en kenmerkt ons Informatie- en Communicatietechnologiebedrijf. Wij hebben een jong en deskundig team dat zich elke dag weer inzet voor de juiste resultaten.
Ik kan dankzij mijn doelgerichte visie helpen met het managen van projecten en zorgen dat de deadlines binnen bepaalde projecten worden behaald. Dit doe ik door ons personeel aan te sturen en zorgen dat zij hoogwaardige diensten leveren aan onze klanten. Dit heeft voor u als voordeel dat u kunt rekenen op goede producten en diensten die altijd met een goede service geleverd worden. Dit zorgt voor een hoge klanttevredenheid en betrouwbaarheid.
Eén van onze krachten is ons jonge team. Een voordeel is dat zij zijn opgegroeid met de media van nu, bruisen van de energie en flexibel zijn in zowel werktijden als in het soort opdrachten. MediaMere volgt alle ontwikkelingen, blijft zich ontwikkelen en biedt altijd een uitstekende prijs/kwaliteitverhouding.
Het is duidelijk: of het nou gaat om een bedrijfsvideo, hulp van een grafisch ontwerper of een computercursus: MediaMere biedt het allemaal.
Bent u nieuwsgierig geworden en wilt u graag iets meer over van mij weten? Dan kunt u altijd contact met mij opnemen.