Close

13 januari 2018

David Schultz – Sustainable Stories

Ik ben een verbinder: overtuigend, benaderbaar en middenin de samenleving. Bevlogen over onderwerpen die er voor mij toe doen, ben ik initiatiefrijk en neem ik graag verantwoordelijkheden op mij. Ik denk out-of-the-box en ben analytisch en strategisch sterk. Bovendien presteer ik uitstekend onder druk en ben ik nauwkeurig en resultaatgericht.

I am a connector. Persuasive, approachable and standing at the center of society.
Passionate about issues dear to me, I take the required initiative and responsibility. I think outside of the box and have strong analytic and strategic skills. Moreover, being meticulous and goal-oriented, I excel in my performance when under pressure.

Dedicated to exploring the world, meeting interesting, inspiring people.