Close

1 februari 2018

Cindy Giling – sixSENSE live communication

We ervaren de wereld en anderen via zien, horen, ruiken, aanraken en proeven. Bij een pure ontmoeting komt daar live communication als zesde zintuig bij en brengt mensen écht tot elkaar.
Een event dient dan ook een pure zintuiglijke beleving te zijn; sfeervol, smaakvol en inhoudelijk in balans. Waarmee u zich professioneel presenteert en waarmee uw (potentiële) klanten u nog beter leren kennen en waarderen. Voor die perfecte beleving zorgt sixSENSE live communication, het nieuwe label van Cindy Giling.
Wie ik ben
“Ik ben per 1 juni 2016 gestart onder de naam sixSENSE live communication,” zegt Cindy Giling (37). Zij is sinds 2007 werkzaam in de live communicatie (specifiek in de EXPO/Interieur/standbouw) en heeft haar unique selling points ruimschoots in de praktijk bewezen: nooit opgeven, enthousiast en gedreven, multitasker, flexibel, snel schakelend, werkend vanuit vertrouwen en… afspraak is afspraak!
Wat ik doe
Cindy: “Het label sixSENSE live communication symboliseert die zesde dimensie: het gevoel van het live aspect. Live communication is één van de belangrijkste marketing tools, want u hebt direct contact met uw relaties tijdens events, beurzen enz.”
Cindy is actief op het gebied van projectmanagement en eventorganisatie & services. Zij begeleidt het volledige traject en opereert communicatief en intuïtief tussen opdrachtgever, leveranciers en studio’s. Zij ontzorgt, bespaart u kosten en zorgt voor de hoogste kwaliteit die volledig custom made naar wens wordt ingevuld.
Hoe ik werk
Cindy werkt vanuit haar brede kennis en ervaring in de live communication branche. “Ik beschik over een groot netwerk dat mij in staat stelt als de professionele schakel tussen de opdrachtgever en de producent (internationaal) te functioneren. Als volwaardig en invoelend sparringpartner bespreek ik met u uw wensen voor het event of de (permanente) inrichting. Via een proces op basis van onderlinge afstemming, advies en akkoord zal sixSENSE live communication de realisatie ter hand nemen. Ik ben tot en met de oplevering de projectverantwoordelijke. Ik sta standby en na de beurs evalueren wij het project persoonlijk met elkaar.”
Visie
Cindy gelooft vurig in de hechte samenwerking op lange termijn. “Dan groei ik met mijn opdrachtgevers mee en komen we telkens tot de juiste verdieping en de meest perfecte beleving. Natuurlijk kan het project eenmalig zijn, maar mijn focus ligt met name op de meerwaarde die de samenwerking op langere termijn brengt.”
U bent van harte welkom bij sixSENSE live communication!
Cindy Giling
sixsense.live