Close

21 december 2018

Alkmaarder Iman Biesheuvel nieuwe voorzitter #clubcaas

Na acht jaar is het hoog tijd voor een nieuw elan binnen #clubcaas. Het #clubcaas bestuur is op zoek gegaan naar een voorzitter die benaderbaar is en maatschappelijk betrokken. Een ondernemer met bestuurlijke ervaring. Iemand die Noord-Holland Noord goed kent en weet hoe kaas het beste rijpt. Gelukkig hebben we zo iemand gevonden! Iman Biesheuvel staat in de startblokken om vanaf begin 2019 het voorzitterschap van Rich Tiggeler over te nemen. Met zijn ervaring kan hij de vereniging verder uitbreiden en versterken.

We hebben mooie dingen bereikt en staan er goed voor. Recent is #clubcaas aangesloten bij Ondernemend Alkmaar. Dit zorgt ervoor dat de leden nog meer invloed hebben in de regio, maar ook toegang krijgen tot interessante events en netwerken. Een mooi voorbeeld is Hallo2019! in het AZ-stadion. Daarnaast heeft de Rabobank Alkmaar e.o. zich voor de komende drie jaar opnieuw als sponsor verbonden aan #clubcaas. Ons bereik is met dik 6.000 mensen nog steeds hoog voor een bedrijvenvereniging. Leden werken steeds meer samen en wisselen opdrachten uit. Ook is er sprake van een gezonde mix van leden. Van zzp-ers, de cyberpolitie tot de grootste IT-bedrijven in Noord-Holland Noord.

Samen met onze leden en het bestuur gaat Iman bouwen aan een ondernemender Alkmaar en Noord-Holland en #clubcaas leiden naar de volgende fase.