Close

14 januari 2018

Natasha Ioppi – COopshop / Zij Onderneemt / Conceptstore Mooij

Natasha Loppi

Marketing? Dat kan ANDERS!

Moeite met focus aanbrengen in je bedrijf en je activiteiten? Wil je jezelf graag beter onderscheiden op de markt? Ik help je je bedrijf neer te zetten als ijzersterk concept. Met een heldere visie en duidelijke kernwaarden, kun je je nog beter onderscheiden en meer klanten te trekken. Conceptdenker en -ontwikkelaar. Nieuwe Marketing. Inspirator, Ideeëngenerator, Cre-activator en Trendsvertaler.

Bedenker/ontwikkelaar en Partner van de COopshop

Een vernieuwend retailconcept dat mogelijkheden biedt voor startende en/of kleinere retailers om een fysieke winkel te starten met een ijzersterk, onderscheidend concept en mogelijkheden biedt voor vastgoedeigenaren om voor een langere tijd (geen pop-up!) bezetting te krijgen voor hun retailpand.

Partner/Mede-eigenaar Zij Onderneemt,

Samen met Stefanie Hoogland en Linda Abrams. Zij Onderneemt adviseert, ondersteunt en inspireert ondernemende vrouwen om succesvol te ondernemen en fijner te leven.
Mede-initiator en mede-organisator regionale startersdag Start met Ondernemen.nu,

Conceptdenker

  • Ik adviseer bedrijven om d.m.v. conceptmatig te werken en te denken klaar te zijn voor de snel veranderende economie. De trends volgen elkaar snel op en als bedrijf kun je niet meer profileren en onderscheiden met goede kwaliteit voor een goede prijs. In deze betekeniseconomie gaat het om het verhaal en de visie erachter. Om het concept!
  • Ik help bedrijven om deze omslag te maken.
    Als conceptontwikkelaar bedenk en ontwikkel ik nieuwe concepten voor bedrijven en ondernemers.
  • Ik geef ook lezingen/inspiratiesessies, masterclasses en trendlezingen.
Benieuwd? Vragen? Inspiratie nodig? Mail (of bel) me gerust.