Close
MISSIE

#CLUBCAAS GELOOFT IN DE ROL VAN (NIEUWE) MEDIA & ICT ALS VERSNELLER VAN DE ECONOMIE IN NOORD-HOLLAND. DAAROM INSPIREERT, STIMULEERT EN VERBINDT ZIJ AMBITIEUZE MENSEN DIE HIER INTERESSE VOOR HEBBEN VIA DIVERSE EVENTS. #CLUBCAAS DRAAGT BIJ AAN DE REALISATIE VAN DIVERSE ECONOMISCHE PROGRAMMA’S IN NOORD-HOLLAND.

VISIE

#clubcaas staat voor de groei van ambitieuze ondernemers binnen ICT en (nieuwe) Media in Noord-Holland, waarvoor zij jaarlijks een programma uitvoert. #clubcaas is pas tevreden als de mensen binnen (nieuwe) Media & ICT in Noord-Holland zowel zichtbaarder zijn als beter en meer zakendoen.

DOEL

Door een samengesteld programma voor de bundeling en versterking van (nieuwe) Media & ICT bevordert #clubcaas innovatie en ondernemerschap en vormt daarmee nieuwe bedrijvigheid. #clubcaas wil deze mensen:

• een gezicht geven

• met elkaar verbinden

• verbinden met bedrijven uit sterk aanwezige sectoren in de regio

• stimuleren te groeien door onderling kennis te delen

• stimuleren te groeien op het gebied van ondernemerschapskwaliteiten en kennis op het gebied van bedrijfsvoering

VOOR WIE?

#clubcaas is dé vereniging voor mensen werkzaam binnen de (nieuwe) Media & ICT in Noord-Holland en iedereen die daar interesse voor heeft.

DOOR WIE?

#clubcaas draait op vrijwilligers die er altijd iets voor terugkrijgen zoals meer fun in hun vak en zichtbaarheid. In ieder geval alles behalve euro’s of een onkostenvergoeding. Denk aan écht #MVO en aan het spekken van jouw Karma-bank.



BESTUUR

Met trots presenteren wij het bestuur van #clubcaas

Rich

Don Formaggio

Lees meer
Mikki

Social Media preker

Lees meer
Bodille

Event evangelist

Lees meer