Close

Cornelis Drebbel Award

De drie finalisten voor de 6e editie van de Cornelis Drebbel Award zijn bekend! Het zijn Conversie Partners, GAMEDIAen Prodicom. De 10 jury-leden gaan woensdag 1 of 8 november op bedrijfsbezoek bij de drie finalisten. Iedereen bedankt voor het nomineren en geef je hier alvast op voor het gala/ de finale op 23 november in de cultuurkoepel van Heiloo.

De winnaar ontvangt onder andere:

  • 3D-geprinte onderzeeër op schaal van Cornelis Drebbel
  • Radiocampagne (incl. professionele radiocommercial) gedurende een maand op Wild Hitradio, twv €4.750,-
  • Hotelarrangement voor 2 personen in Hotel Zuiderduin t.w.v. €190,-
  • Toegangskaarten voor de maandelijkse FRDS voor het hele team t.w.v. €150,-
  • 4 kaarten voor het Wintercircus van Circus Sijm in Heerhugowaard t.w.v. €80,-
  • Magnum Cava van de Pró van BeauVin
  • Een persoonlijke reischeque voor alle medewerkers t.w.v. €100,- te besteden op alle reizen van Zonvaart Destinations
  • Eeuwige roem samen met onze voormalige winnaars WWOO, webuildapps / Bluedesk, De Telefooncentrale, Cloud2 en Breinstein

 

Wij werken voor de 6e editie van de Cornelis Drebbel Award samen met de NHN Business Awards meer informatie hierover en over de andere awards vind je via deze link Misschien bezoekt de 10-koppige jury jouw favoriet op 1 of 8 november? Graag tot ziens bij de uitreiking op 23 november tijdens het gala in het de Cultuurkoepel Heiloo (zie onderstaande foto’s), iedereen is welkom!

 

Cultuurkoepel Heiloo #CDaward Winnaars NHN Business Award 2016 Zonvaart

De Cornelis Drebbel Award wordt mede mogelijk gemaakt door Gemeente Alkmaar en Rabobank Alkmaar eo

Gemeente Alkmaar Rabobank Alkmaar eo

 

Hieronder staat de ontknoping van de Cornelis Drebbel Award 2016. Al vijf jaar heeft Ondernemend Alkmaar de Cornelis Drebbel Award het podium gegeven, hartelijk dank daarvoor.


Er zijn bijna 5.000 stemmen geteld, waarbij het leeuwendeel naar de nummer 1 ging en antwoord gaf op; Wie maakt het meest gebruik van ICT, innovatie en creativiteit? En wie betekent het meest voor Noord-Kennemerland en Kennisregio Alkmaar? Het is Breinstein! Check deze korte video met de finalisten en winnaar Chantal Konst en Ivo Weel van Breinstein.